Zabavni bazeni niso več samo v trgovini in pri sosedih

Vedno sem mislila, da bodo bazeni nekaj, kar bom morala obiskovati izven svojega doma, ker ne bomo tega nikoli imeli dom. Potem se je pa moj mož nekaj tednov nazaj spomnil, da bi tudi on imel doma bazen in odločitev, je padal. Sedaj imamo doma svojega in če se mi res zahoče, da bom šla nekam, kjer so večji bazeni, bom šla, ampak mislim, da me to ne potrebuje preveč skrbeti.

Zabavni bazeni niso več samo v trgovini in pri sosedih

Imeli smo kar srečo saj so bili vsi bazeni na znižanju in smo lahko svojega kupili izjemno ugodno. Vseeno investicija ni bila malo denarja je bila pa mnogo manj. Če ne bi bili bazeni na znižanju. Najverjetneje se je tudi zaradi tega mož odločil, da bo kupil svojega, ker so imeli ravno neko znižanje. Čeprav imamo sedaj svoj bazen doma, ga vseeno še nekaj časa ne bom mogla koristiti, saj vreme še ni ravno pravo. Kar je prav škoda, saj bi ga z veseljem krstila. Ampak ta hip, niti ni še voda ni v njem. Samo postavljen je in čaka na višje temperature, da bomo lahko vanj natočili vodo in bomo uživali v kopanju. Predvidoma bo to čez tri mesece. Lahko celo manj ali pa več. Res ne vem več, kaj naj namreč pričakujem od vremena. Letni časi nimajo več nobene vloge, saj se temperature gibljejo čisto po svoje. Naj bi imeli zimo pa nimamo veliko od nje. Mraz sicer je, ampak snega ni od nikjer. Vmes smo imeli, tudi preko deste stopinj, ko bi po normalni logiki moralo bili pod ničlo. Tako, da vsekakor bazeni niso ta hipe nikjer v uporabi, bodo pa kmalu. Če ne drugega boo v juniju vsekakor uporabni, ker takrat bodo temperature zagotovo prave. 

Moram pa reči, da so danes bazeni zelo dostopni in tudi zelo veliko jih je na izbiro, tako, da se praktično lahko čisto vsak odloči zanj in prav je tako.