Kje so najlepše nepremičnine na svetu

Ko sem ravno razmišljala o primerjanju cen, ki jih imajo nepremičnine v Sloveniji in kje drugje, sem res naletela na vprašanje, kje se bolj splača živeti. Če so cene podobne, ampak je standard kje boljši, potem res ne vem, kje je boljši smisel.

Res je, da se moraš zato popolnoma odseliti in začeti življenje nekje drugje. Ampak če je bolje tam in imaš več možnosti, potem je smiselno vsaj razmisliti. Kljub temu da je to zelo velika odločitev. Res pa je, da je pri nas mnogo drugih dobrih stvari. Recimo zdravstvo in šolstvo. Vsak ima možnost izobrazbe. Zunaj za dobro šolo hitro odšteješ zelo veliko denarja ali pa moraš biti res dober, da dobiš štipendijo. Na koncu lahko, da do nepremičnine v Sloveniji še najmanjši problem.

Kje so najlepše nepremičnine na svetu

Kaj ti bodo ugodne nepremičnine, če na koncu daš več denarja za zdravstvo in za šolstvo. Ali pa si po možnosti tega ne moreš privoščiti. In potem tudi ne moreš uživati v lepem stanovanju recimo. Kaj pa vem, kaj je bolj in kje je bolj. Nekega dne se bom morala odločiti, kje je bolj smiselno in narediti nekaj ali pa ostati tukaj in zaključiti s tem spraševanjem. Ne glede na to, da je zunaj zelo veliko možnosti in so nepremičnine zelo zanimive, je tudi tukaj marsikaj, kar šteje v dobro. Tako, da bo na koncu pretehtalo tisto, kar bo bolj pomembno. Če ne drugega moja leta, ko se mi ne bo več dalo nikamor in bom raje sadila rože na vrtu. Tudi to po svoje ne bi bilo slabo verjetno. Ali pa bi se tega zelo hitro naveličala. Kdo bi vedel. Dokler ne bom tega poiskusila, ne bom nikoli vedela.

Vseeno mi pa ne gredo tiste lepe nepremičnine kje ob morju iz glave. Zlasti tiste nepremičnine, ki so v Miamiju in so v kakšni veliki stolpnici.