Bio park Nivo

Leta 2003 so v podjetju Nivo, d.d. začeli s sanacijo dela degradiranega zemljišča ob tovarni v Vrbju, da bi vzpostavili naravno ravnovesje okolice. Sprva je bilo presenetljivo, da so delavci začeli opozarjati na blagodejne učinke omenjenega okolja na počutje. Prvi obisk radiestezista in prve meritve so potrdili prisotnost energetskih sevanj. Te so kasneje preverjali številni radiestezisti in vrhunski bioenergetiki.

 

Bio park Nivo je tako prijeten in lepo urejen park s številnimi energijskimi točkami, ki telo napolnijo z energijo. Na počutje blagodejno vpliva že posedanje po skalah in sprehod po energijski poti. Energijske točke v parku so razdeljene po čakrah človekovega organizma. Čakre so podrobno opisane in označene z rožicami različnih barv, ob tem pa je zapisano tudi področje njihovega delovanja. Z mirovanjem na energijskih točkah se uskladimo z naravo in z njenimi energijami, brez katerih naše zdravje ni popolno.

 

V bio parku živi veliko različnih živali in rastlin. Poleg rac, želv in različnih vrst ribniških rib lahko v parku srečamo tudi dva bela in dva črna laboda. Na območju Bio parka Nivo je zasajenih veliko različnih zdravilnih rastlin, ki so označene s slovenskimi in latinskimi imeni.

Bio park Nivo
Lava 11, p.p. 428
3000 Celje