Terme Olimia

Terme Olimia d.d.

Terme Olimia vam v harmoničnem sožitju narave, vode in znanja ponujajo zatočišče za vaše telo in duha.

 

Terme Olimia, ki so se v zadnjih desetletjih razvile v Podčetrtku, nedaleč od slavnega Olimja, smo svojo moč za prihodnost in svoje razloge za ponos našle v bogatih tradicijah preteklosti. Legendo o iskanju čudodelne rože smo obogatili s celovito wellness ponudbo, ki skupaj z blagodejnimi učinki termalne vode vodi k preporodu telesa in duha.

 

Vaš oddih čisto drugače.

Za lahkotnost bivanja je v Termah Olimia poskrbljeno v dveh visoko kvalitetnih hotelih s štirimi zvezdicami - v Wellness Hotelu Sotelia in v Hotelu Breza.  Za vse, ki bežite pred hotelskim vzdušjem, pa vam zatočišče ponujajo Aparthotel Rosa, apartmajsko naselje Vas Lipa ter Kamp Natura.

Že od nekdaj veljajo Terme Olimia za odlično počitniško točko vedoželjnih, avanturističnih in kulinaričnih turistov, ki radi pogledajo tudi čez rob bazena in sebi privoščijo najbolj zanimive počitnice.  Na odkrivanje lepote kraj in njegove tradicije se lahko odpravite peš ali s kolesom po urejenih peš ter kolesarskih poteh. Okoliške kraje lahko obiščete tudi s cestnim vlakom.

 

Vse v duhu wellnessa.

V Termah Olimia postaja wellness način življenja in smo ponosni na našo najnovejšo pridobitev Wellness Orhidelia, ki  je najprestižnejši svet termalnih užitkov, kjer boste med popolnim razvajanjem vašega telesa in duha doživeli prebujenje ljubezni. V bazenih se boste lahko potopili v čudoviti vodni svet in sprostili v objemu vodnih kapljic. V savna centru pa boste ogreli svoje telo in srce. 

Terme Olimia d.d.
Zdraviliška cesta 24
3254 Podčetrtek
KONTAKT
T:
+386 (0)3 829 70 00
F:
+386 (0)3 582 90 24
E:
I: