Grand hotel Sava

Grand hotel Sava**** Superior Lux

Hotel, kjer začutite preplet narave, zgodovine in kraljevskega udobja. Kjer oživijo stoletja stare zgodbe. Kjer okusite zdravilno slatinsko vodo.

Del te bogate zgodovine je tudi družina Pšeničnik, ki je pred leti kupila hotel. Zavedala se je pomembnosti preteklosti tega kraja in pri prenovi hotelu in Rogaški vrnila nekdanjo slavo, prestiž in mondenost.

Legenda pravi, da je grof Peter Zrinjski prvič okusil zdravilno moč rogaških vrelcev iz  vrbovega debla. Potem so zdravilne učinke slatinske vode – te svetovno znane rogaške »penine« – štiri stoletja preizkušali člani grofovske družine Attems, Habsburg, Bonaparte, Hohenzollern, Bourbon, Obrenović, Karađorđević idr.

Prepričajte se v resničnost legende. Pred restavracijo Kristal je vrbovo deblo, iz katerega teče slatinska voda. Prestižno udobje hotela v mondenem stilu Ars natura k vam pripelje gracije narave – zdravilno vodo, sproščujočo tišino, izbrano gastronomijo in bogat kulturno-umetniški utrip. Prepričali se boste, da je lahko bivanje zdravilno. Še posebej, če ga boste obogatili z zdravilnimi dotiki in objemi vode v termah Lotus –edinih termah v Rogaški Slatini s termalno-mineralno vodo v bazenu– ter s sladkimi dobrotami kavarne in slaščičarne Cappuccino ali Imperial v sklopu hotelskega kompleksa.

HOTEL SAVA D.O.O.
Zdraviliški trg 6
3250 Rogaška Slatina
PriponkaVelikost
PDF icon Grand Hotel Sava - katalog (NEM)1.85 MB
KONTAKT
T:
+386 3 811 40 00
F:
+386 3 811 47 32
E:
I: